Inspiráló interjúk a blogomon

Észre kell vennünk azokat a gyémántokat és drágaköveket, amelyek nem közvetlenül az ékszereinkben csillognak, hanem olyan emberek, vagy olyan teljesítmények formájában vannak jelen az életünkben, akikre-amikre érdemes felnézni. 

A blogban interjúkat készítek olyan „csiszolatlan gyémánt” tehetségekkel, akik a siker, vagy akár a világhír kapujában állnak és akikről még sokat fogunk hallani, valamint olyan sikeres emberekkel, akiknek egyszerűen csak jó követni a karrierútját, mert tanulhatunk belőle.

Szívügyem a Magyarországon élő tehetségek bemutatása, akik ahelyett, hogy a könnyebb utat választva külföldön futnának be karriert, itthon maradtak és itthon dolgoznak, megmutatva nekünk, hogy a szorgalom és tehetség mindenhol sikert arat.

eszti2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gatieszter.blog.hu/api/trackback/id/tr1216717532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása