Szerénység, vidámság és tánc: interjú Vavra Bencével

Szerénység, barátság, vidámság, lazaság és elképesztő tehetség: nagyjából ezekkel a jelzőkkel írhatnám le VavraBencét, éspedig kb fontossági sorrendben.

Gyerekkora óta tudja ő és a környezete is, hogy arany van a torkában, ám semmire nem ment volna szorgalom nélkül: tíz éves kora óta zongorázik, képezi a hangját és énektechnikáját, a debreceni Ady drámatagozatában pedig színészetet is tanult évekig.

Ez utóbbi valamennyit segített neki ahhoz, hogy a Sztárban Sztár c. műsort megnyerhesse, de mivel a döntőben közönségszavazatokkal nyert, így nem kérdés, hogy a közönség is észrevette és értékelte Bence szerénységét, és vicces oldalát is az elképesztő technikai tudása mellett.

Szeretnéd tudni, milyen érzés lehet negyvenötös magassarkúban táncolni? Vagy éppen a Sziget Nagyszínpadán állva emberek tízezreit mozgatni? Kíváncsi vagy, hogy mit gondolnak Bencéről a gyerekkori barátai? Nézd meg a videóinterjút:

Az interjúból azt is megtudhatod, mikor várhatunk végre egy igazán pörgős dalt Bencétől, melyik tévés produkciókban szerepelne szívesen, vagy kivel énekelne duettet.

Bence mesél nekünk arról is, hogy mit gondol a színésztársairól, a csapatmunkáról, melyik pillanatok a legfontosabbak számára egy koncerten, vagy hogy mi történik akkor , amikor valakinek a kezében eltörik egy pohár.

 

Nézd meg az interjút és bulizz egy nagyot ma este Bencével és a Random Trippel a Szigeten, a Nagyszínpadon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gatieszter.blog.hu/api/trackback/id/tr517907229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása