Különleges nászajándékok az esküvők hónapjában
Különleges nászajándékok az esküvők hónapjában

Május hagyományosan az esküvők hónapja, ahol a vendégsereg csillogtathatja kreativitását, a nászajándékok választásánál. Bár a legtöbb pár már kész whishlist-tet küld kb az esküvői meghívóval együtt, mégis illik némi ötletességet és újítást vinni az ajándékozásba.

De mit tegyünk, ha a nyárra minden hónapra jut minimum egy esküvő, ráadásul szeretnénk fenntarthatóan, esetleg magyar alkotók műveivel megoldani az ajándékozást?

Íme három ...

Mesés ékszerek nyár elejére
Mesés ékszerek nyár elejére

„Amit az emberek csak fényes kavicsnak vélnek, abban az ékszerész felismeri a gyémántot.”

Ismerjétek meg Ilyés Juli ékszereit, amelyekben gyémántok konkrétan ugyan nincsenek, ő viszont mindenben megtalálja azt az egyediséget, lehetőséget és szépséget, ami gyönyörűséges ékszereinek készítéséhez inspirálhatja a mindennapok során.

kep1_4.jpg

Juli ráadásul az évek során a kortárs művészetek szinte minden ágában kipróbálta magát, mondhatjuk, hogy ...

Nézz ki jól a játszótéren!
Nézz ki jól a játszótéren!

Nézz ki jól a játszótéren gyerekeddel együtt, úgy, hogy a szetted praktikus, kényelmes és csinos is legyen!

Természetesen magyar designerek segítenek neked ebben:

 

Eszka fashion

Egy színes, vidám, egyedi és környezettudatos márka, vagány, bevállalósabb anyukáknak. Párducmintától a lovacskás kabátig, trópusi minták kavalkádja a pulcsikon és azték takaróra emlékeztető kardigán… vagyis színek, minták minden mennyiségben fenntartható ...

Tavaszi trend: ékszerek betonból
Tavaszi trend: ékszerek betonból

Hideg, kemény, és „elnyűhetetlen”: a betonról általában elsőként eszünkbe jutó tulajdonságok. Nem éppen egy-egy finom, nőies ékszer képe ugrik be elsőként, ha erre a kemény és „férfias” anyagra gondolunk.

Manapság azonban a beton kifejezetten divatos alapanyaggá vált: készülnek belőle az építészeti elemek mellett- dísztárgyak, lakberendezési tárgyak, de akár virágkaspók, borosdugók, sőt, például tojástartó  és sakktáblák is.

Az ...

Vedd magadra Budapestet!
Vedd magadra Budapestet!

2022-ben ünnepelheti 15. születésnapját az ízig-vérig magyar márka, a Camou.

Fehér Beatrix műalkotásszámba menő kollekciói, a ruháira szitázott jellegzetes fotókkal egyedi univerzumot teremtő Camou darabjai igazi krosszművészeti remekek. A divat, művészet és fotográfia csodás fúziója valósul meg minden egyes Camou ruhán, vagy táskán: női és férfi ruhák, kiegészítők, sportosan elegáns városi outfitek dekoratív és funkcionális megjelenítése.

A ...

Fresh Viki: anyaságról, playback-botrányról, címlapokról és az arany középútról
Fresh Viki: anyaságról, playback-botrányról, címlapokról és az arany középútról

Az ország egyik legsikeresebb lányegyüttesében énekelt és magazinok címlapjain pózolt – a nagyközönség számára nagyjából ennyi, amit Gyulai Vikiből, azaz "Fresh-Vikiből" megismertek az évek alatt.

Persze ennél Viki sokkal, de sokkal több: csodás anyuka, szuperkedves személyiség, aki falja a könyveket, és maga is nagyszerűen főz:), keni-vágja a magyar divattervezők legújabb kollekcióit és  mindenben az arany középutat keresi.

Nézd meg a videót, ha ...

Hollywoodi sztárok öltöztetőjéből ruhadesigner
Hollywoodi sztárok öltöztetőjéből ruhadesigner

Cynthi , azaz Cheikh Asaad Cynthia bár nem a divatszakmában kezdte a karrierjét, egy nagyon sikeres „civil” szakmát és az IBM cégcsoport kényelmes multivilágát örömmel hagyta el a divat kedvéért.

Génjeiben hordozza a divat és a színház szeretetét: egy hibátlan ízlésű anyuka és egy színész nagypapa előre meghatározta a későbbi karrierútját. Már gyerekkorában rengeteg időt töltött a színházban, ahol különösen a jelmezek és a varroda világa ...

Az Artista, aki kabátra tette a Kis Herceget
Az Artista, aki kabátra tette a Kis Herceget

Puskin utca 19:  gyönyörű neogótikus palotaépület, ahol nem csak lakások, irodák találhatók, de az Artista első showroomja is, mégpedig a márka 1993-as alapítása óta.

Imre Katalin, Rácz Nóra és Stampf Katalin alapító designerek ragaszkodnak a helyszínhez ugyanúgy, mint az Artista legfontosabb stílusjegyeihez. Két évtizede a márka a letisztult, laza elegancia mesterfoka: funkcionalitás a maximumon, vegyítve az ikonikus finom esztétikával, távol-keleti ...

Mi is az a slow design?
Mi is az a slow design?

Manapság már az óvodások is kívülről fújják a szelektív hulladékgyűjtés fontosságát, a „nem pazarolunk” elvét, a használt ruhák eladományozását, és ez így helyes. Ha csak kis lépésékkel is, mégis a fiatal generációk egyre környezettudatosabbak, egyre érdeklődőbbek a téma iránt és szerencsére egyre inkább a slow life elvei szerint élik az életet.

Nagy örömünkre a slow fashion után a lakberendezésben is megjelent a „slow design” fogalma, ...

Tavaszvárás gyönyörű formákba öntve: magyar táskatervezők újdonságai
Tavaszvárás gyönyörű formákba öntve: magyar táskatervezők újdonságai

A táska része a mindennapjainknak és természetesen kulcseleme egy nő gardróbjának. Míg a hölgyek egy része cipőmániás, addig másik, legalább olyan nagy részük a táskák örök imádója.

Néha az egész életünket benne hordjuk, máskor elég, ha csak egy rúzs és egy hitelkártya fér bele… De a női táska nem csak egy teherhordozó eszköz: önkifejezés és egyben öltözékünk megkoronázása.

Íme három csodás tervező gyönyörűséges és trendi ...

süti beállítások módosítása